Oppia Miten Korjaa Facebook-Videopuhelusi, Kun Se Ei Toimi

Siitä lähtien, kun siitä tuli osa elämäämme, Facebook on käynyt läpi useita päivityksiä. Nyt käyttämämme Facebook sovellus julkaistiin vasta muutama vuosi sitten. Vuonna 2010 Facebook lanseerasi pikaviestipalvelunsa, joka tunnetaan nimellä Facebook Messenger. Siitä tuli valtava menestys lyhyessä ajassa ja se synnytti omistautumisen.

Messengeristä tuli niin suuri menestys, koska sen avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä toisiinsa ja lähettää viestejä, hymiöitä, valokuvia, videoita, rahaa, tilata ja soittopalvelua. Messengerin käynnistämä videopuhelupalvelu antoi ihmisille mahdollisuuden olla yhteydessä läheisiinsä antamalla sille inhimillisemmän kosketuksen.

Monet käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet Facebook tekniselle tuelle, että heillä on ongelmia sen käytön aikana. Kun he yrittävät soittaa jollekin, se katkeaa soittuaan kerran tai kahdesti tai ei edes soi ollenkaan. Nämä ongelmat voidaan korjata ottamalla yhteyttä Facebook asiakaspalvelu Suomi tai kokeilla seuraavia ratkaisuja kotona:

  • Ratkaisu 1 Hallitse verkkoyhteyttä

Kun videopuhelut eivät toimi Messengerissä, sinun on ensin tarkistettava verkkoyhteys. Voit helposti tarkistaa tilan ja hallita verkkoasetuksia. Kokeile vaihtaa Wi-Fin ja mobiilidatan välillä, jotta tiedät, kumpi toimii paremmin.

  • Ratkaisu 2: Anna sen käyttää kameraa ja mikrofonia

Ennen kuin soitat videopuhelun, varmista, että laitteesi on sallinut messengerin pääsyn kameraan ja mikrofoniin. Siirry kohtaan Asetukset -> Tietosuoja -> Kamera/mikrofoni.

  • Ratkaisu 3: Yritä kirjautua sisään uudelleen

Yksinkertaisin temppu Messengerin palauttamiseksi on kirjautua uudelleen tilillesi. Jopa Facebook-asiakastukemme suosittelee, että seuraat tätä temppua aluksi.

  • Ratkaisu 4: Päivitä/asenna sovellus uudelleen

Viimeinen tapa saada videopuhelut taas toimimaan on sovelluksen uudelleenasentaminen tai päivittäminen. Varmista, että juuri asennettu ohjelmisto on uusin versio, muuten vanhan version aiheuttamat viat eivät korjaannu.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä?

Yllä mainitut temput ratkaisevat varmasti videopuheluihin liittyvät ongelmasi Facebook Messengerissä. Mikäli he eivät pysty, voit ottaa yhteyttä tiimiimme Facebook asiakastuki numeron Suomi, sähköpostin tai live chat -palvelun kautta. Olemme joukko omistautuneita, koulutettuja, ammattitaitoisia ja kokeneita henkilöitä, jotka työskentelevät 24/7 tarkoituksenaan ratkaista ongelmasi mahdollisimman pian

Tarjoamme myös teknistä tukea Avast, voit soittaa apua Avast tukipuhelin numeroon Suomi.

Popular posts from this blog

Mikä on tapa estää sivu tai sovellus Facebook?

Kuinka luoda Facebook tilin Matkapuhelin Numerolla?

Kuinka suojata Facebook-tili ja hallita yksityisyyttä?