Kuinka suojata Facebook-tili ja hallita yksityisyyttä?

Facebook asiakaspalvelu Suomi


Facebook on paras sosiaalinen jakamissivusto kaikkialla maailmassa. Voit helposti ottaa yhteyttä ystäviisi Facebook kautta ja myös jakaa valokuviasi ja videoitasi heidän kanssaan. Jos olet uusi Facebook käyttäjä ja haluat suojata Facebook-tilisi ja hallita yksityisyyttäsi, tämä blogi auttaa sinua varmasti Facebook-tilisi hallinnassa. Jos kohtaat myös muita Facebookiin liittyviä ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä Facebook asiakaspalveluumme Suomi, niin saat välittömän ratkaisun.

Kuinka hallita Facebook yksityisyyttä?

Sinun on noudatettava alla lueteltuja vaiheita hallitaksesi Facebook yksityisyyttä:

  1. Ensinnäkin sinun on valittava alanuoli oikeasta yläkulmasta ja sen jälkeen sinun on valittava "Asetukset ja yksityisyys" -vaihtoehto avattavasta luettelosta. Ja jos käytät Facebook-sovellusta puhelimessasi, sinun on valittava valikkokuvake valikkopalkista, jonka jälkeen sinun on vieritettävä luetteloa alas ja valittava vaihtoehto "Asetukset ja tietosuoja".
  2. Nyt sinun on valittava "Käytä kaksivaiheista todennusta" "Tilin suojaus" -osion oikeasta alakulmasta asettaaksesi kaksivaiheisen todennuksen Facebook tili. Sen jälkeen "Tietosuoja"-osiossa voit helposti tarkastella käytettävissä olevia asetuksia, mukaan lukien vaihtoehtoja, joilla voit määrittää toimintasi näkyvyyden ja kuinka ihmiset löytävät sinut tai ottavat sinuun yhteyttä. Sen jälkeen sinun on valittava vaihtoehto "Näytä lisää tietosuoja-asetuksia", jotta näet täydellisen luettelon asetuksista ja säätimistä.
  3. Lopulta Facebook-sovelluksessa sinun on valittava "Asetukset" ja napsauta sitten yhtä "Turvallisuus"-osion vaihtoehdoista suojataksesi tilisi. Ja jos haluat tehdä joitain muutoksia "Tietosuoja"kohtaan, sinun on tehtävä sama kuin "Turvallisuus"-osiossa muuttaaksesi tiettyjen tietojen yksityisyyttä tai näkyvyyttä.
HUOMAUTUS: Jos haluat julkaista tilapäivityksen Facebookissasi yksityisyyden suojaan, sinun on valittava nimesi alla oleva avattava valikko, jotta voit valita, kuka voi tarkastella viestiäsi. Mutta jos et halua, että sitä jaetaan yleisölle, sinun on valittava "Ystävät, ystävät paitsi, vain minä" tai mukautettu ystäväluettelo turvallisuussyistä.

Jos haluat suojata Facebook-tilisi ja hallita yksityisyyttäsi, sinun on noudatettava annettua menettelyä vaihe vaiheelta. Ja jos et edelleenkään pysty hallitsemaan yksityisyyttäsi ja kohtaat muita Facebook tilisi ongelmia, voit ota yhteyttä Facebook tekniseen tukeen Suomi tiimiimme sopivan ratkaisun saamiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit




Popular posts from this blog

Mikä on tapa estää sivu tai sovellus Facebook?

Kuinka luoda Facebook tilin Matkapuhelin Numerolla?