Kuinka luoda Facebook tilin Matkapuhelin Numerolla?

Facebook on hämmästyttävä paikka, jossa ihmiset voivat kommunikoida ystäviensä kanssa, tehdä tilapäivityksiä, muokata profiilejaan ja paljon muuta. Ota yhteyttä uusiin ihmisiin ympäri maailmaa ja selaa syötettä nähdäksesi muiden jakamia mielenkiintoisia videoita ja valokuvia.

Tällä alustalla on yli 1,7 miljardia käyttäjää, mutta silti jotkut ihmiset eivät käytä sitä. Jotkut eivät tiedä siitä, kun taas jotkut eivät tiedä kuinka luoda tili. Täältä voit oppia luomaan Facebook-tilin matkapuhelinnumerollasi. Jos sinulla on kuitenkin ongelmia sen luomisessa, voit ottaa yhteyttä Facebook-tukeen. he voivat auttaa sinua uuden Facebook-tilin luomisessa vaihe vaiheelta.

Facebook-tilin luomisen vaiheet matkapuhelinnumerollasi

  • Siirry viralliselle sivustolle, lataa sovellus ja napsauta "Luo uusi tili".
  • Kirjoita nimesi, matkapuhelinnumerosi, salasanasi, sukupuolesi ja syntymäaikasi oikein. Vahvista tietosi ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.
  • Napsauta "Rekisteröidy". Meta vahvistaa matkapuhelinnumerosi lähettämällä sinulle OTP:n matkapuhelinnumeroosi.
  • Voit ottaa yhteyttä Facebookin tekniseen tukeen ja kertoa heille ongelmasta, jonka kohtaat luodessasi tiliä matkapuhelinnumerolla.
  • Joitakin ongelmia saattaa ilmetä luotaessa tiliä matkapuhelinnumerolla, joten käytä näitä tapoja ratkaistaksesi ne. Jos sovellus tai sivusto näyttää viestin, jonka mukaan matkapuhelinnumeroasi ei tunnisteta, tarkista, onko kirjoittamasi numero oikea. Syötä oikea maakoodi ennen numeroa.
  • Jos yrität luoda uuden Facebook-tilin samalla matkapuhelinnumerolla ja salasanalla kuin edellinen tili, kirjaudut sisään nykyiselle tilillesi. Luo uusi Facebook-tili käyttämällä uutta numeroa tai sähköpostiosoitetta.
  • Jos sinulla on jo tili, joka käyttää matkapuhelinnumeroa, saat viestin ja sinun on odotettava muutama päivä, jotta voit yrittää lisätä sen uudelle tilillesi.
Jos sinulla on vaikeuksia luoda Facebook-tiliä matkapuhelinnumerollasi, voit pyytää apua Facebook tukinumero Suomi tai käyttää sen sijaan sähköpostia sen luomiseen.

Tarjoamme myös teknistä tukea Avast, voit soittaa apua Avast tukipuhelin numeroon Suomi.

Popular posts from this blog

Mikä on tapa estää sivu tai sovellus Facebook?

Kuinka suojata Facebook-tili ja hallita yksityisyyttä?