Kuinka pitää Facebook-tilisi suojattuna online-uhkilta?

Miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat Facebook käyttäjiä, ja yhä useammat ihmiset liittyvät Facebookiin. Se on suurin sosiaalinen verkosto, joka yhdistää kaikki ihmiset. Facebook käyttäminen tarjoaa monia etuja, kuten voit saada päivityksiä ystäväsi syntymäpäivistä ja uutisia kiinnostuksestasi.

Tämä alusta on täydellinen päivittäisten ja erityisten elämänpäivitysten jakamiseen älypuhelimesi kautta. Löydät uusia ystäviä ja työmahdollisuuksia Facebookista. Mutta jotkut luonnostelevat ihmiset yrittävät usein päästä tilillesi käyttämällä arkaluonteisia tietojasi. On tärkeää pitää tilisi suojattuna, jotta vältytään kalastelun kaltaisilta ongelmilta.

Facebook tuki Suomi on täällä auttamassa käyttäjiään ottamaan suojausasetukset käyttöön milloin tahansa. Voit myös käyttää näitä vaiheita.

Toimenpiteet Facebook-tilisi turvallisuuden parantamiseksi

  • Suojaa salasanasi olemalla jakamatta sitä muiden kanssa tai käyttämällä sitä missään muualla verkossa. Vältä nimesi tai yleisten sanojen sisällyttämistä salasanaa valitessasi ja varmista, että sitä on vaikea arvata.
  • Kun olet asettanut vahvan salasanan, säilytä se turvassa. Vältä kirjautumistietojesi jakamista. Huijarit voivat luoda Facebook kaltaisia väärennettyjä verkkosivustoja ja huijata sinua antamaan heille sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Varmista, että käytät kirjautumiseen Facebook-sovellusta ja virallista sivustoa.
  • Jos saat sähköposteja Metalta, älä välitä niitä edelleen kenellekään, koska ne sisältävät arkaluonteisia tietoja tilistäsi.
  • Kun käytät Facebookia, älä avaa epäilyttäviä linkkejä tai lataa haittaohjelmia tietokoneellesi. Se voi saada sähköpostisi ja salasanasi sekä muita tietoja.
  • Älä hyväksy kaveripyyntöjä tuntemattomalta henkilöltä. Huijarit luovat yleensä väärennettyjä tilejä ja yrittävät saada tietosi olemalla ystäväsi.
  • Suojaustarkistuksen avulla voit lisätä suojausta Facebook-tiliisi. Tämä ominaisuus hälyttää, kun joku yrittää kirjautua tilillesi tuntemattomasta laitteesta.
  • Hanki Facebook tekninen tuki Suomi, jos et keksi tarpeeksi vahvaa salasanaa. Niiden avulla voit myös ottaa kaksivaiheisen todennuksen käyttöön turvallisuuden lisäämiseksi.
Suojaa Facebook-tilisi noudattamalla näitä ohjeita. Jos sinulla on kuitenkin vaikeuksia suojausasetusten päivittämisessä, voit ottaa yhteyttä tukitiimiin käyttämällä Facebook tukinumeroa. Lue lisää vahvan salasanan luomisesta ja tietojenkalasteluriskin vähentämisestä.

Muu aiheeseen liittyvä blogi




Popular posts from this blog

Mikä on tapa estää sivu tai sovellus Facebook?

Kuinka luoda Facebook tilin Matkapuhelin Numerolla?

Kuinka suojata Facebook-tili ja hallita yksityisyyttä?