Mikä on tapa estää sivu tai sovellus Facebook?

Jos et pysty estämään sivua tai sovellusta Facebook-tililläsi, käytettävissä olevat johtajamme auttavat sinua mahdollisimman pian. Ja jos kohtaat myös muita Facebook liittyviä ongelmia, voit ottaa yhteyttä Facebook asiakaspalvelu Suomi. Asiantuntijamme tarjoaa sinulle parhaan ratkaisun, jotta voit ratkaista ongelmasi helposti mahdollisimman pian.

Kuinka estää sivu ja/tai sovellus?

  • Ensin sinun on avattava Facebook virallinen verkkosivusto ja sitten kirjauduttava tilillesi annetuilla tunnistetiedoilla. Valitse sen jälkeen alanuoli, joka on käytettävissä nykyisen sivun oikeassa yläkulmassa, ja napsauta sitten "Asetukset ja tietosuoja" -välilehteä.
  • Tämän jälkeen sinun on valittava Asetukset-vaihtoehto.
  • Tämän jälkeen sinun on valittava 'Estä'-välilehti, joka on käytettävissä vasemmassa valikossa.
Lisäksi, jos haluat muuttaa tietosuoja-asetuksiasi, sinun on valittava Tietosuoja-painike muuttaaksesi tietosuoja-asetuksiasi, ja voit myös estää Facebook-profiilisi pääsyn muilta.

  • Sen jälkeen sinun on vieritä alas kohtaan "Estä sovellukset" ja sitten sinun on kirjoitettava Facebook-tililtäsi sen sovelluksen nimi, jonka haluat estää. Ja sen jälkeen voit estää sen avattavasta valikosta.
  • Tämän jälkeen, jos haluat estää sivun, sinun on valittava 'Estä sivut' -vaihtoehto, jonka jälkeen annoit kirjoittaa Facebook-tililtäsi sen sivun nimen, jonka haluat estää. Tämän jälkeen voit estää sivun avattavasta valikosta.
Lisäksi et voi estää ryhmäsivuja ja tapahtumasivuja Facebook asetuksistasi.
  • Ja sitten, jos haluat poistaa sivun eston, sinun on palattava Estä-asetuksiin ja sitten valittava Kumoa esto.
Lisäksi ja nyt, jos et halua nähdä muiden henkilöiden päivityksiä Facebook-uutissyötteessäsi, sinun on valittava Facebook-profiilissasi torkku- tai ystävien seuraamisen lopettaminen. Ja muutokset näkyvät myös Facebook-sovelluksessasi.

Joten se on helppo tapa estää ja sivuta ja sovellus Facebook-tililtäsi. Jos olet Facebookin säännöllinen käyttäjä ja kohtaat jonkinlaisen teknisen ongelman käyttäessäsi Facebook laitteellasi, etkä löydä ratkaisua, voit ottaa yhteyttä Facebook tekniseen tukeen Suomi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit



Popular posts from this blog

Kuinka luoda Facebook tilin Matkapuhelin Numerolla?

Kuinka suojata Facebook-tili ja hallita yksityisyyttä?